Hegedűs Lorántné nem akar a többi független képviselővel keveredni

Visszaadja parlamenti mandátumát a Jobbik frakciójából február végén kilépett Hegedűs Lorántné. A képviselő ezt azzal indokolta, hogy nem kíván független képviselőként dolgozni, nehogy "a látszattevékenységet, vagy destrukciót folytatókkal" bárki is egy platformba sorolhassa.

"Az Országgyűlésből történő távozásom március 21-i bejelentésével is egyértelműsíteni kívánom, hogy számomra elfogadhatatlan a vörösterror szellemiségének, továbbá Kádár-Apró-Dögei örökségének felélesztése a hazai közéletben" - írta közleményében.

Hegedűs Lorántné háromszor jutott a parlamentbe a Jobbik országos listájáról. Kilépéséig a párt alelnöke is volt. Távozását bejelentő közleményében azt írta: áthidalhatatlanná vált politikai stratégiai nézetkülönbségbe került eddigi pártjával, "posztkommunistákkal történő bármilyen közösségvállalás" ellentétes neveltetésével és személyes meggyőződésével. (Via MTI)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.