Hegedűs Lorántné nem akar a többi független képviselővel keveredni

politika
2019 március 21., 08:38
comments 127

Visszaadja parlamenti mandátumát a Jobbik frakciójából február végén kilépett Hegedűs Lorántné. A képviselő ezt azzal indokolta, hogy nem kíván független képviselőként dolgozni, nehogy "a látszattevékenységet, vagy destrukciót folytatókkal" bárki is egy platformba sorolhassa.

"Az Országgyűlésből történő távozásom március 21-i bejelentésével is egyértelműsíteni kívánom, hogy számomra elfogadhatatlan a vörösterror szellemiségének, továbbá Kádár-Apró-Dögei örökségének felélesztése a hazai közéletben" - írta közleményében.

Hegedűs Lorántné háromszor jutott a parlamentbe a Jobbik országos listájáról. Kilépéséig a párt alelnöke is volt. Távozását bejelentő közleményében azt írta: áthidalhatatlanná vált politikai stratégiai nézetkülönbségbe került eddigi pártjával, "posztkommunistákkal történő bármilyen közösségvállalás" ellentétes neveltetésével és személyes meggyőződésével. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.