70 milliót adott a Szerencsejáték Zrt. a békemenetelő CÖF-nek

politika
2019 március 22., 08:33
comments 104

Az MVM 508 millió forintos apanázsa után újabb állami tulajdonú cég támogatta meg békemenetelő CÖF mögötti Civil Összefogás Közhasznú Alapítványt, írja az Átlátszó. A kormánnyal mindig egyetértő szervezet Civil Akadémia nevű programsorozatának meghívóin tűnt fel a Szerencsejáték Zrt. logója. 

A lap hiába fordult közadatigényléssel a Szerencsejáték Zrt.-hez és a cég támogatásait osztó a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft.-hez, végül a honlapra felkerült támogatási listából derült csak ki, hogy 

szerény 70 millió forintot utaltak a CÖF-nek.

Hogy pontosan mire, és miért csak ennyit, nem tudni. Az Átlátszó újabb közadatigénylést adott be emiatt, nyilván most válaszolnak majd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt