70 milliót adott a Szerencsejáték Zrt. a békemenetelő CÖF-nek

politika
2019 március 22., 08:33

Az MVM 508 millió forintos apanázsa után újabb állami tulajdonú cég támogatta meg békemenetelő CÖF mögötti Civil Összefogás Közhasznú Alapítványt, írja az Átlátszó. A kormánnyal mindig egyetértő szervezet Civil Akadémia nevű programsorozatának meghívóin tűnt fel a Szerencsejáték Zrt. logója. 

A lap hiába fordult közadatigényléssel a Szerencsejáték Zrt.-hez és a cég támogatásait osztó a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft.-hez, végül a honlapra felkerült támogatási listából derült csak ki, hogy 

szerény 70 millió forintot utaltak a CÖF-nek.

Hogy pontosan mire, és miért csak ennyit, nem tudni. Az Átlátszó újabb közadatigénylést adott be emiatt, nyilván most válaszolnak majd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.