70 milliót adott a Szerencsejáték Zrt. a békemenetelő CÖF-nek

Az MVM 508 millió forintos apanázsa után újabb állami tulajdonú cég támogatta meg békemenetelő CÖF mögötti Civil Összefogás Közhasznú Alapítványt, írja az Átlátszó. A kormánnyal mindig egyetértő szervezet Civil Akadémia nevű programsorozatának meghívóin tűnt fel a Szerencsejáték Zrt. logója. 

A lap hiába fordult közadatigényléssel a Szerencsejáték Zrt.-hez és a cég támogatásait osztó a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft.-hez, végül a honlapra felkerült támogatási listából derült csak ki, hogy 

szerény 70 millió forintot utaltak a CÖF-nek.

Hogy pontosan mire, és miért csak ennyit, nem tudni. Az Átlátszó újabb közadatigénylést adott be emiatt, nyilván most válaszolnak majd.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.