A kötelező nyelvvizsga ellen szerveznek diáktiltakozást

Egy évvel azután, hogy a választások előtt több nagyszabású megmozdulást is szerveztek, ismét tüntetést rendeznek diákok a Független Diákparlament támogatásával, írja az Atv.hu. Gyetvai Viktor aktivista közölte: április 26-án a Kossuth térre hívják a diákokat, hogy az egyetemi felvételihez szükséges kötelező nyelvvizsga ellen tiltakozzanak. Szeretnék elérni, hogy a szabály 2020-as hatályba lépését halassza el a kormányzat mindaddig,

amíg nem lesz minőségi nyelvoktatás az ország összes iskolájában. 

Emellett szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy "még mindig vannak problémák az oktatásban, és még mindig nem kaptak választ a kérdéseikre," mondta Gyetvai. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.