Letolta a nadrágját, hogy megmutassa, nem lopott, erre kiesett belőle a pénz

bűnügy
2019 március 22., 12:17
comments 147

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 18 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított március 7-én egy ózdi lakásban figyelmetlen ismerősétől egy hirtelen mozdulattal pénzt vett el, majd a több tízezer forintot a nadrágjába rejtette.

A sértett megpróbálta visszaszerezni a pénzt, de a fiatal férfi ellökte őt, majd azt hangoztatta, hogy nincs nála semmilyen érték.

Ezt bizonyítani is akarta, ezért letolta nadrágját. Na mi esett ki ekkor a gatyából a földre? Hát a pénz!

Az Ózdi Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal átadta az ügyészségnek. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.