Navracsics Tibor panaszkodik, hogy a Fideszben már senkit nem érdekel a véleménye, mert túl puhánynak tartják

POLITIKA
2019 március 22., 18:23
comments 430
Navracsics Tibor és Orbán Viktor 2017. október 16-án a Művészetek Palotájában.
photo_camera Navracsics és Orbán 2017. október 16-án a Művészetek Palotájában Forrás: Orbán Viktor / Facebook

Tudják rólam, hogy a Fidesz színárnyalatai között az Európai Néppárthoz közelebb álló árnyalat vagyok. Ha van még egyáltalán ilyen árnyalat a Fideszen belül. De lehet már csak egyedül vagyok - búsongott Fiala János rádióműsorában Navracsics Tibor, a NER első igazságügyi minisztere, akit 2014-ben az Európai Bizottságba küldött Orbán Viktor az Európai Néppárt közreműködésével.

Az elmúlt hetek felfüggesztésbe torkolló konfliktusát nehezen élte meg Navracsics, aki elmondta, hogy az EPP igényelte volna a közvetítését, de a Fidesz nem, sőt a jelenlétére sem nagyon tartanak már igényt. Az ő gondolkodásmódja iránt „gyakorlatilag nulla érdeklődés van” a pártban. 

„Kevés kérdésben vagyok elég radikális. Ezt ilyen puhaságnak, megalkuvásnak tartják”

- mondta Navracsics, aki arra nem vállalkozott, hogy megnevezze, ki tehet a Fidesz radikalizálódásáról. Ehelyett ezt amolyan természeti jelenségként írta le: vannak korhangulatok a politikában, most éppen radikális korhangulat van - vélekedett a 168 Óra összefoglalója szerint.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.