Szalai visszaszólt a közmédia riporterének: "Elkeserítő az egész csapat igazából"

"Simán lehetett volna pontszerzés. Volt egy elképzelésünk mind védekezésben, mind támadásban, de sajnos ebből nem sokat láttam, amit így sikerült volna véghezvinnünk," mondta a szlovákok elleni meccs után Szalai Ádám az M4Sportnak. 

"Elkeserítő a védekezésünk, az egész csapat igazából. Volt egy terv... Az első gól, az tényleg kiábrándító. Ilyen szinten, hogy EB-ről beszéljünk, ilyen szinten nem lehet csapatként védekezni,"

mondta a támadó. Szerinte nem kifogás, hogy csak három nap volt együtt a magyar válogatott, a szlovákok is pont ugyanennyit készültek együtt. Kijelentette: nem azt kell nézni, hogy melyik az értékesebb csapat, hanem, hogy 

milyen a taktikai felkészültség különbsége a két csapat között. 

Az M4Sport riportere megpróbálta a kevés együtt töltött időre fogni a válogatott darabos játékát, de Szalai azonnal letörte:

"nem érzem úgy, hogy kevés lenne az idő."

Szerinte az számít, hogy "ki milyen szinten, milyen bajnokságban, milyen taktikai felkészültséggel érkezik a válogatotthoz."

Csütörtök este a magyar válogatott 2:0-ra kapott ki Szlovákiában.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.