Bronzérmet szerzett a férfi puskás csapat a légfegyveres Eb-n

sport
2019 március 24., 12:25
comments 71

Bronzérmet nyert az eszéki légfegyveres Európa-bajnokságon a férfi puskások csapatversenyében a magyar válogatott. Péni István, Sidi Péter és Somogyi Péter az elődöntőben nagy csata végén 14:12-re kikapott a szerbektől, majd 16:8-ra legyőzte a fehérorosz csapatot a bronzmeccsen.

A női pisztolyos csapat, Egri Viktória, Major Veronika és Sike renáta az elődöntőben az ukrán, a helyosztón az orosz válogatottal szemben is alulmaradt, negyedik helyen végzett. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.