Orbán Viktor egy másodpercre se lassított EU-ellenes kampányán

Orbán Viktor, az elmúlt négy évben teljes kommunikációját az idegenellenes gyűlöletkeltésre és az EU elleni uszításra építő kormány miniszterelnöke és Fidesz elnöke szerint az európai pártok "éppen balra húznak és tolódnak". Erről vasárnap beszélt a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában, pár nappal azután, hogy a Néppárt - a kormány és a Fidesz kommunikációja szerint a párt határozott kérésére - felfüggesztette a Fidesz tagságát, nem kis részben pont a kormány idegenellenes, gyűlöletkeltő és az EU ellen uszító kampányai miatt.

"Mi nem vagyunk hajlandók azt csinálni, amit Brüsszel diktál" - jelentette ki az Európai Unió egyik tagállamának kormányfője. Orbán amúgy interjújában már nem csupán a Magyarországot szerinte fenyegető bevándorlás miatt bírálta az EU-t, hanem azt is állította, hogy "Brüsszel" direkt magas rezsit akart fizettetni a magyarokkal - akik évek óta magasabb rezsit fizethetnek a világpiaci árnál, hála a központi árszabályozásnak, amit a kormány "rezsicsökkentésnek" nevez.

Akit ennél bővebben érdekel a dolog, az kattintson a linkre, ott meghallgathatja az egész 25 perces interjút. (Via Híradó.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.