Orbán Viktor egy másodpercre se lassított EU-ellenes kampányán

POLITIKA
2019 március 24., 09:01
comments 730

Orbán Viktor, az elmúlt négy évben teljes kommunikációját az idegenellenes gyűlöletkeltésre és az EU elleni uszításra építő kormány miniszterelnöke és Fidesz elnöke szerint az európai pártok "éppen balra húznak és tolódnak". Erről vasárnap beszélt a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában, pár nappal azután, hogy a Néppárt - a kormány és a Fidesz kommunikációja szerint a párt határozott kérésére - felfüggesztette a Fidesz tagságát, nem kis részben pont a kormány idegenellenes, gyűlöletkeltő és az EU ellen uszító kampányai miatt.

"Mi nem vagyunk hajlandók azt csinálni, amit Brüsszel diktál" - jelentette ki az Európai Unió egyik tagállamának kormányfője. Orbán amúgy interjújában már nem csupán a Magyarországot szerinte fenyegető bevándorlás miatt bírálta az EU-t, hanem azt is állította, hogy "Brüsszel" direkt magas rezsit akart fizettetni a magyarokkal - akik évek óta magasabb rezsit fizethetnek a világpiaci árnál, hála a központi árszabályozásnak, amit a kormány "rezsicsökkentésnek" nevez.

Akit ennél bővebben érdekel a dolog, az kattintson a linkre, ott meghallgathatja az egész 25 perces interjút. (Via Híradó.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.