Fejbe lőtte magát egy amerikai nő, akinek a háta mögé volt bilincselve a keze

a 19 éves Sarah Wilsont és 27 éves barátját a virginiai Chesapeake-ben állították meg a rendőrök még 2018 nyarán. Eddig az incidensről nem lehetett sokat tudni, csak annyi derült ki, hogy a rendőrök drogot találtak a pár kocsijában, és Wilson valahogy meghalt az ellenőrzés során, a rendőrség szerint öngyilkos lett.

Most hozták nyilvánosságra az orvosszakértői jelentést, ami igazolta, hogy a nő öngyilkos lett. Az eset leírása szerint, mikor Wilson barátja kicsúszott a rendőrök kezéből, és elfutott a helyszínről, a járőrök utána eredtek. A hátrabilincselt kezű Wilsont közben egyedül hagyták. A nő az autójukból szerzett egy fegyvert, és a testét kicsavarva fejbe lőtte magát.

A lány anyja továbbra sem hisz ebben a forgatókönyvben, azt mondja lánya nem volt gyakorlott fegyverhasználó, ő még arról sem tud, hogy valaha fegyvert fogott volna a kezében. Éppen ezért a nő azt gondolja, a rendőrök végeztek a gyerekével. Az anya szerint a rendőröket csak a testkameráik felvételei tisztáznák, ezeket azonban a rendőrség nem hozta nyilvánosságra, mondván, az egyik járőr testkamerája leesett, miközben dulakodott Wilson barátjával. (Fox)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.