Fejbe lőtte magát egy amerikai nő, akinek a háta mögé volt bilincselve a keze

külföld
2019 március 25., 8:39
comments 151

a 19 éves Sarah Wilsont és 27 éves barátját a virginiai Chesapeake-ben állították meg a rendőrök még 2018 nyarán. Eddig az incidensről nem lehetett sokat tudni, csak annyi derült ki, hogy a rendőrök drogot találtak a pár kocsijában, és Wilson valahogy meghalt az ellenőrzés során, a rendőrség szerint öngyilkos lett.

Most hozták nyilvánosságra az orvosszakértői jelentést, ami igazolta, hogy a nő öngyilkos lett. Az eset leírása szerint, mikor Wilson barátja kicsúszott a rendőrök kezéből, és elfutott a helyszínről, a járőrök utána eredtek. A hátrabilincselt kezű Wilsont közben egyedül hagyták. A nő az autójukból szerzett egy fegyvert, és a testét kicsavarva fejbe lőtte magát.

A lány anyja továbbra sem hisz ebben a forgatókönyvben, azt mondja lánya nem volt gyakorlott fegyverhasználó, ő még arról sem tud, hogy valaha fegyvert fogott volna a kezében. Éppen ezért a nő azt gondolja, a rendőrök végeztek a gyerekével. Az anya szerint a rendőröket csak a testkameráik felvételei tisztáznák, ezeket azonban a rendőrség nem hozta nyilvánosságra, mondván, az egyik járőr testkamerája leesett, miközben dulakodott Wilson barátjával. (Fox)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt