Fejbe lőtte magát egy amerikai nő, akinek a háta mögé volt bilincselve a keze

a 19 éves Sarah Wilsont és 27 éves barátját a virginiai Chesapeake-ben állították meg a rendőrök még 2018 nyarán. Eddig az incidensről nem lehetett sokat tudni, csak annyi derült ki, hogy a rendőrök drogot találtak a pár kocsijában, és Wilson valahogy meghalt az ellenőrzés során, a rendőrség szerint öngyilkos lett.

Most hozták nyilvánosságra az orvosszakértői jelentést, ami igazolta, hogy a nő öngyilkos lett. Az eset leírása szerint, mikor Wilson barátja kicsúszott a rendőrök kezéből, és elfutott a helyszínről, a járőrök utána eredtek. A hátrabilincselt kezű Wilsont közben egyedül hagyták. A nő az autójukból szerzett egy fegyvert, és a testét kicsavarva fejbe lőtte magát.

A lány anyja továbbra sem hisz ebben a forgatókönyvben, azt mondja lánya nem volt gyakorlott fegyverhasználó, ő még arról sem tud, hogy valaha fegyvert fogott volna a kezében. Éppen ezért a nő azt gondolja, a rendőrök végeztek a gyerekével. Az anya szerint a rendőröket csak a testkameráik felvételei tisztáznák, ezeket azonban a rendőrség nem hozta nyilvánosságra, mondván, az egyik járőr testkamerája leesett, miközben dulakodott Wilson barátjával. (Fox)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.