Online népművészet: Szijjártó külügyminisztert Bécsben váratlanul körbevette egy csapat burkát viselő magyar

MŰVÉSZET
2019 március 25., 12:02
comments 348

Alább nem valódi hírképeket fogsz látni, hanem egy szinte véletlenül keletkezett digitális műalkotás következik.

Olvasónk, M. a hétvégét Bécsben töltötte, hogy a schönnbrunni kastélyparkban Szijjártó Péterékbe botoljon:

"szombaton (2019.03.23-án) barátainkkal látogattuk a schönbrunni kastélyparkot bécsben, ahol nagy meglepetésünkre egy adidas pulcsis, laza sziíjjártó péter jött velünk szembe feleségével, sikerült is lencsevégre kapni, sajnos nem túl fotogén de simán felismerhető"

Csakhogy olvasónk, aki magát "nem kicsit paranoiás"-ként jellemezte, nem akarta, hogy a barátai felismerhetők legyenek, ezért kitakarta őket. Nem is akárhogyan, az eredmény egyszerre lett vicces és mélyértelmű:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.