Palkovics Lászlóé az egyik legfontosabb gazdasági vegyesbizottság is

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Magyar Közlöny hétfői számában jelent meg az a kormányhatározat, amit Palkovics László minisztert kinevezi a Magyar–Baden-Württembergi Vegyes Bizottság élére. A Népszava szerint ez az egyik legfontosabb gazdasági vegyesbizottság: ebből a németországi tartományból való több Magyarországon jelentős befektetésekkel rendelkező óriáscég, például a Mercedes-Benz és a Bosch is. 

Palkovics munkabírása kiemelkedő:

  • egyszerre vezeti az Innovációs és Technológiai Minisztériumot,
  • Budapesti Corvinus Egyetem fenntartója tavaly óta,
  • a debreceni autóipari központ, illetve környezete gazdasági, oktatási és kulturális fenntartható fejlődéséért felelős kormánybiztosa, 
  • és ő a kínai pénzből épülő Budapest–Belgrád vasútvonal építéséért felelős kormánybiztos is.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.