Patkányokba varrva csempésztek be drogot és telefonokat egy brit börtönbe

A személyzet a minap rutinellenőrzést tartott egy börtönben a délnyugat-angliai Dorsetben. Az ellenőrzés során három halott patkányt találtak, és észrevették, hogy varratok vannak a gyomruknál.

Felnyitották őket, és zsigerek helyett drogot, mobiltelefont és SIM-kártyákat találtak bennük.

A brit igazságügyi minisztérium közleménye szerint olyannal már találkoztak, hogy teniszlabdákat vagy galambokat használtak csempészetre, de a patkány teljesen új dolog.

Öt telefont, töltőt, három SIM-kártyát, dohánypapírt és drogokat találtak a patkányokban. A hatóságok szerint az állatokat egyszerűen bedobták a börtönbe, a terv pedig az volt, hogy azokat egy elítélt majd összegyűjti, az árut pedig eladja. “Mindez megmutatja, hogy a bűnözők milyen messzire képesek elmenni, ha drogot akarnak csempészni a börtönbe” - közölte a minisztérium. Jelenleg nyomoznak a csempészek után. (CNN)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.