Végre elkészítette valaki a pórul járt Tom deformált figuráit

Az inouetable néven Instagrammozó titokzatos művész rövid időn belül összeszedett több ezer követőt magának tematikus, egyetlen motívumra felépülő művészeti alkatosával. A rejtélyes alkotó ugyanis a Tom & Jerry epizódokból a pórul járt Tom karaktereit kezdte el megformálni.

Még csak az sem egyértelmű, hogy milyen anyagból, ugyanis hiába kérdezte tőle számos kommentelő is, a művész válaszra sem méltatta őket. Mi valami spéci gyurmára tippelünk, mindenesetre az eredmény impozáns: 

További alkotások a művész Instagramján, itt pedig egy Tumblr-poszt, melyben a műveket a rajzfilmekből kivágott kockák mellé helyezték

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.