Bajban a Haladás, csúsznak a fizetések

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A szombathelyi Haladás 11 pontra van a bennmaradástól az NB I-ben, és a sportfaktor.hu szerint a játékosok fizetése rendszeresen csúszik, és a sorsdöntőnek ígérkező, Puskás Akadémia elleni meccsre is úgy készülnek, hogy a focisták az aktuális bérüket nem kapták meg.

A rangado.hu szerint a klubot működtető kft. tartozása már több 100 millió forintot tesznek ki, és a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. vevőt keres, állítólag a tartozás átvállalásával, 800 millióért eladnák a csapatot.

A csakfoci.hu azt írja, szerdán volt egy tulajdonosi megbeszélés a klubnál, és az ülés után közel félmillió forintot kifizettek fejenként az elmaradásból a játékosoknak. A lap úgy tudja, nincs szó több hónapos bérelmaradásról, de az aktuális fizetéssel azonban pár hetes csúszásban van a klub, ennek egy részét adták oda most, de a játékosok prémiumát egy jó ideje visszatartják.

A nyugat.hu tavaly őszi cikke szerint Mészáros Lőrinc veje jöhet a képbe, ugyanis „évek óta hallani arról, hogy Homlok Zsolt megvásárolná a klubot”.

A szombathelyi Haladás 15,6 milliárd forintos költséggel felépült új sportkomplexumának 9000 férőhelyes, UEFA IV-es besorolású, teljesen fedett lelátóval rendelkező futballpályája a bemutató napján, 2017. október 18-án.Fotó: Varga György/MTI/MTVA

A klub tavalyelőtt kapott új, 14 milliárdos stadiont, aminek a fenntartása többe kerül, mint a régié.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.