Bajban a Haladás, csúsznak a fizetések

futball
2019 március 27., 16:54
comments 81

A szombathelyi Haladás 11 pontra van a bennmaradástól az NB I-ben, és a sportfaktor.hu szerint a játékosok fizetése rendszeresen csúszik, és a sorsdöntőnek ígérkező, Puskás Akadémia elleni meccsre is úgy készülnek, hogy a focisták az aktuális bérüket nem kapták meg.

A rangado.hu szerint a klubot működtető kft. tartozása már több 100 millió forintot tesznek ki, és a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. vevőt keres, állítólag a tartozás átvállalásával, 800 millióért eladnák a csapatot.

A csakfoci.hu azt írja, szerdán volt egy tulajdonosi megbeszélés a klubnál, és az ülés után közel félmillió forintot kifizettek fejenként az elmaradásból a játékosoknak. A lap úgy tudja, nincs szó több hónapos bérelmaradásról, de az aktuális fizetéssel azonban pár hetes csúszásban van a klub, ennek egy részét adták oda most, de a játékosok prémiumát egy jó ideje visszatartják.

A nyugat.hu tavaly őszi cikke szerint Mészáros Lőrinc veje jöhet a képbe, ugyanis „évek óta hallani arról, hogy Homlok Zsolt megvásárolná a klubot”.

photo_camera A szombathelyi Haladás 15,6 milliárd forintos költséggel felépült új sportkomplexumának 9000 férőhelyes, UEFA IV-es besorolású, teljesen fedett lelátóval rendelkező futballpályája a bemutató napján, 2017. október 18-án. Fotó: Varga György/MTI/MTVA

A klub tavalyelőtt kapott új, 14 milliárdos stadiont, aminek a fenntartása többe kerül, mint a régié.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.