Nem jött be Hende ígérete, többe kerül Szombathelynek az új Haladás stadion üzemeltetése a réginél

sport
2018 augusztus 07., 05:37
comments 130

A szombathelyi Momentum előkapta a térség fideszes országgyűlési képviselőjének tavalyi mondatait, amikben Hende Csaba beszólt a fanyalgóknak, és kijelentette:

nem fog többe kerülni az új Haladás stadion üzemeltetése a városnak a régi arénánál. 

A választ tudjuk: többe kerül. Az üzemeltetés még mindig megoldatlan, csak idén 350 milliót tolt már bele a város. Hende tavaly azt mondta:

"Azon jajveszékelnek, hogy de hát hogyan fogja majd ezt a város fenntartani. Üzenem nekik egyfelől, hogy ez egy korszerű, energetikailag, üzemeltetési költség szempontjából kedvező létesítmény. Vélhetően nem fog többe kerülni a fenntartása, mint amennyibe került a régi objektum fenntartása."

link Forrás

A Momentum most azt kéri Hendétől, hogy 

"mivel korábbi nyilatkozata nem teljesült, ezúton felszólítjuk, hogy amennyiben fontosak számára a városban élő polgárok, úgy egyéves jövedelmét ajánlja fel a Haladás Sportkomplexum üzemeltetésére!"

(Nyugat.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.