Menet közben lőtt rá egy másik autósra egy áporkai férfi az M5-ösön

Rálőtt egy másik autóra egy 45 éves áporkai férfi vasárnap este 10 körül az M5-ös autópályán, Gyál térségében, írja a HVG a rendőrségre hivatkozva. Az áporkai férfi Budapestre tartott, amikor Gyál térségében "közlekedési konfliktusba keveredett" egy román állampolgárral.

Az áporkai férfi a nézeteltérés során, menet közben "fegyverrel vagy annak utánzatával" rálőtt a másik autóra. A lövés eltalálta a kocsi karosszériáját, de személyi sérülést nem okozott. A román állampolgár az incidens után az M0-ás felé lehajtott az autópályáról.

A dabasi rendőrségnek sikerült azonosítani a lövöldözőt, akit felkérésükre a TEK hétfőn áporkai otthonában el is fogtak. A házkutatás során egy gáz- és riasztófegyvert, lőszerhüvelyeket és lőszereket, valamint egy elemlámpából átalakított tollpisztolyt találtak, ez a kirendelt szakértő szerint lőfegyvernek minősül.

A férfit előállítását követően a Pest megyei nyomozók közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett, valamint lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. (Via HVG)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.