Menet közben lőtt rá egy másik autósra egy áporkai férfi az M5-ösön

külföld
2019 március 27., 09:31
comments 178

Rálőtt egy másik autóra egy 45 éves áporkai férfi vasárnap este 10 körül az M5-ös autópályán, Gyál térségében, írja a HVG a rendőrségre hivatkozva. Az áporkai férfi Budapestre tartott, amikor Gyál térségében "közlekedési konfliktusba keveredett" egy román állampolgárral.

link Forrás

Az áporkai férfi a nézeteltérés során, menet közben "fegyverrel vagy annak utánzatával" rálőtt a másik autóra. A lövés eltalálta a kocsi karosszériáját, de személyi sérülést nem okozott. A román állampolgár az incidens után az M0-ás felé lehajtott az autópályáról.

A dabasi rendőrségnek sikerült azonosítani a lövöldözőt, akit felkérésükre a TEK hétfőn áporkai otthonában el is fogtak. A házkutatás során egy gáz- és riasztófegyvert, lőszerhüvelyeket és lőszereket, valamint egy elemlámpából átalakított tollpisztolyt találtak, ez a kirendelt szakértő szerint lőfegyvernek minősül.

A férfit előállítását követően a Pest megyei nyomozók közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett, valamint lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. (Via HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.