Orbán Viktor elutazott Praiába

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

„Ó-ó-ó Afrika” - közölte tömören Orbán Viktor hétfő reggel a Facebookon. A miniszterelnök sajtótitkára a posztot azzal magyarázta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos látogatásra Praiába, a Zöld-foki Köztársaság fővárosába utazott.

Havasi Bertalan elmondása szerint a kétnapos látogatáson - melyen Szijjártó Péter is részt vesz - a magyar delegáció megbeszélést folytat Jorge Carlos Fonsecával, a Zöld-foki Köztársaság elnökével, Jorge Pedro Maurício dos Santos-szal, a parlament elnökével, valamint Ulisses Correia e Silva kormányfővel. Csütörtökön, a tárgyalások után kétoldalú egyezmények ünnepélyes aláírására és sajtótájékoztatót tartanak. (MTI)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.