Trócsányi kommunikációs tanácsadója lett a volt MTI-vezető

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Belénessy Csaba, az MTI volt vezérigazgatója és az MTVA főtanácsadójaFotó: kanizsatv / youtube

Novemberben írtunk arról, hogy megszűnt az MTI volt vezérigazgatója, Belénessy Csaba köztévés tanácsadói szerződése. Már akkor is érezni lehetett, szó sincs arról, hogy a veterán médiafigura kiesne a rendszerből, ez be is bizonyosodott azóta:

Belénessy kommunikációs tanácsadó lett Trócsányi László igazságügy-miniszter mellett, aki a Fidesz EP-listájának vezetője, és EU-biztos lenne belőle.

Nem ez az egyetlen feladata: az önkormányzati választáson a Fidesz számára kiemelten fontos Szegeden szervez médiacsapatot, erről a Magyar Narancs írt bővebben.

Korábban Belénessy irányította a Magyar Televízió regionális stúdióit, és volt vezető a Magyar Rádióban és a Duna Televízióban is. Alapító-főszerkesztője az azóta megszűnt Lánchíd rádiónak. Az MTI főszerkesztőjeként vonult nyugdíjba, aztán tanácsadói szerződésekkel tért vissza.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.