Marco Rossi szerint az NB1 színvonala az olasz másodosztállyal ér fel

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Egyrészt tudom, hogy a válogatottal valami különlegeset hajtottunk végre, ugyanakkor azt is tudom, hogy nem értünk el még semmit. A 2020-as Európa-bajnokságra vezető út számunkra nagyon bonyolult, de ez a siker egy lépés előre," mondta a horvátok elleni győzelemről a magyar válogatott szövetségi kapitánya a tuttomercatoweb.com-nak adott interjújában, amit a Nemzeti Sport szemlézett. Marco Rossi hozzátette: bár 

"a magyar válogatott kispadján ülni pályafutásom csúcspontja, ugyanakkor nem vagyok elégedett, folyamatosan jobban és jobban kell végeznem a feladatom."

Az olasz lap kérdezte a magyarországi foci minőségéről, ami Rossi szerint olyan, hogy 

"a magyar bajnokság szereplői az olasz második vonal élcsapatai között szerepelnének. Ugyanakkor az világos, hogy az egyes bajnokságok színvonala a játékosoktól és a ligában megforduló pénztől függ. A futballt azonban Magyarországon sem kétkilós labdával és más méretű pályákon játsszák."

Arra, hogy melyik játékosát ajánlaná az olasz focirajongóknak, a kapitány Szoboszlai Dominiket válaszolta, "akire több európai élklub, például a Juventus is felfigyelt."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.