Rogán Cecília érmet adhatott át az úszó országos bajnokságon

sport
2019 március 28., 18:39
comments 246

A hvg.hu tudta meg, hogy a Debrecenben zajló felnőtt országos úszóbajnokság nyitónapján érmet adott Rogán Cecília. A lap szerint a férfi 100 méter mell szám dobogósait köszöntötte a Miniszterelnöki Kabinetiroda tárcavezetőjének felesége. Az csak a véletlenek összjátékának köszönhető, hogy a díjátadóról nem közölt képet a szövetség, az M4Sport élőközvetítésébe pedig már nem fért bele az éremosztás. A hvg.hu megkereste a szövetséget az esettel kapcsolatban, a Magyar Úszó Szövetség pedig elárulta, hogy

“Rogán Cecília magánmeghívásra látogatott el a debreceni úszó országos bajnokságra, amiben semmi meglepő nincs, hiszen bevallottan rajong a sportokért. A MÚSZ vezetése megtiszteltetésnek érzi, hogy a sportot stratégiai ágazatként kezelő, és így a magyar úszósportot is kiemelten támogató kormány tagjának felesége részt vesz a sportág egyik legfontosabb hazai eseményén. Ennek megfelelően felkértük arra, hogy közreműködjék az egyik díjátadó ceremónián, aminek Rogán Cecília örömmel tett eleget, illetve jelezte, hogy az úszóviadal magával ragadó hangulatának köszönhetően a jövőben is ellátogat majd a MÚSZ kiemelt eseményeire.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.