Beindult az összevonás, már Mészáros Lőrincné is elhagyta az Echo Tv fedélzetét

A hamarosan elsötétülő Echo Tv pénteken közölte, hogy Mészárosné Kelemen Beatrix és Vaszily Miklós átadják a stafétát a Hír TV menedzsmentjének. A minden idők legfideszesebb tévéje a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) tulajdonában és kezelésében lévő hírtelevíziók összeolvadása miatt szűnik meg

Mészárosné Kelemen Beatrix igazgatósági elnök az Echo TV fejlesztéseinek hátteréről és a televízió stratégiai céljainak ismertetéséről szóló sajtótájékoztatón a XIV. kerületi Angol utcában, az Echo TV I. emeleti stúdiójában 2017. december 4-én.Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A Magyar Hang pedig arról ír, hogy már leszedték a Hír Tv tábláját a szentendrei úti épületről. A lap szerint a tévé dolgozói nagy létszámú leépítésre készülnek, valószínűleg a régi kollégák döntő többségétől megválnak. Az összevonás után az Echo Tv-nél is várható jelentős, de nem ilyen arányú létszámcsökkentés

Mészárosné Kelemen Beatrix a Life TV és Ozone TV országos életmódcsatornák elnöklését veszi át, Vaszily Miklós - aki idén január óta a TV2 médiacsoportot vezeti - ezután kizárólag a kereskedelmi csatorna stratégiai irányítására koncentrál. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.