Beindult az összevonás, már Mészáros Lőrincné is elhagyta az Echo Tv fedélzetét

2019 március 29., péntek 11:04
186

A hamarosan elsötétülő Echo Tv pénteken közölte, hogy Mészárosné Kelemen Beatrix és Vaszily Miklós átadják a stafétát a Hír TV menedzsmentjének. A minden idők legfideszesebb tévéje a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) tulajdonában és kezelésében lévő hírtelevíziók összeolvadása miatt szűnik meg.

Mészárosné Kelemen Beatrix igazgatósági elnök az Echo TV fejlesztéseinek hátteréről és a televízió stratégiai céljainak ismertetéséről szóló sajtótájékoztatón a XIV. kerületi Angol utcában, az Echo TV I. emeleti stúdiójában 2017. december 4-én. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A Magyar Hang pedig arról ír, hogy már leszedték a Hír Tv tábláját a szentendrei úti épületről. A lap szerint a tévé dolgozói nagy létszámú leépítésre készülnek, valószínűleg a régi kollégák döntő többségétől megválnak. Az összevonás után az Echo Tv-nél is várható jelentős, de nem ilyen arányú létszámcsökkentés

Mészárosné Kelemen Beatrix a Life TV és Ozone TV országos életmódcsatornák elnöklését veszi át, Vaszily Miklós - aki idén január óta a TV2 médiacsoportot vezeti - ezután kizárólag a kereskedelmi csatorna stratégiai irányítására koncentrál.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt