Demeter Szilárd állítja: Habony Árpád sosem drogozott

A Petőfi Irodalmi Múzeum új vezetőjét a Magyar Hang többek között arról is kérdezte, milyen volt, amikor még a Századvégben Habony Árpád bizalmasának számított. Demeter Szilárd még mindig csak szuperlatívuszokban tud beszélni a kampányemberről, de kikötötte: 

„Nem barátja, hanem a tisztelője vagyok.”

Nagy tisztelője Habonynak, de valamiért sosem jártak együtt csajozni.Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Habonyt rendkívül okos embernek tartja, aki szereti a hazáját, nemzetét, és „van egyfajta nem tanulható látásmódja. Tudja úgy nézni a dolgokat, hogy kibillenti az embert a komfortzónájából, és ebből mindig jó dolgok születnek”.

Sosem

Ugyanakkor Demeter Szilárd leszögezte azt is, hogy sosem járt Habonnyal csajozni, ez már csak azért is ki van zárva, mert felesége van. Ugyanakkor a kampányguru felejthetetlen, ibizai videójáról megjegyezte: „Ibizáról feltűnt egy videó, de ennyi. Azt tudom, hogy aktív sportember, és 

soha nem drogozott. Ezt tényszerűen merem állítani.

Szóba került az is, hogy a Fidesz kampányainak megálmodója korábban nyugdíjasokat rugdosott le egy közlekedési vitában. Demeter Szilárd erről azt mondta, hogy „minden ember életében tudunk találni méltatlan dolgokat. A hibáknak pedig következményeik vannak”, amiket szerinte Habony Árpád a mai napig fizeti a következményeit, mivel folyamatosan felemlegetik. 

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.