Véletlenül lefilmezték, hogy bulizik Habony Árpád Ibizán

2015 december 8., kedd 8:40
1536"A csapból is kokain folyik, a falról meg kurvák potyognak. Nem tudod, mekkora sor állt a wc előtt és senki sem pisilni akart."

Így írta le a 444-nek az Ibizai Heartban idén nyáron szerzett élményeit X., a budapesti vállalkozó.

A Heart pillanatnyilag a legforróbb vendéglátóhelyek egyikének számít a világon milliárdos-, milliomos -és playboykörökben. A helyet a legendás katalán séf, az El Bulli nevű étterme révén világhírű Ferrán Adriá és a nem kevésbé ismert társulat, a Cirque du Soleil közösen indította a nyáron egy luxusszállóban. Adriá a molekuláris gasztronómiának nevezett irányzat egyik szupersztárja, és híres a váratlan formában és halmazállapotban - például füst, kaviárszerű zselégyöngyök - tálalt, extrém fogásairól.A Heart újítóan kevert műfajú intézmény, bár a koncepció némileg hasonlít a békebeli mulatókéra, mondjuk az Arizonáéra: egyszerre lehet mulatozni, drágán különlegeset vacsorázni és előadást nézni itt. No meg gurgulázó szemekkel stírölni a kacsaszájú, miniruhás bukszákat. Mindezt elképesztően csicsa, egyértelműen a kokszos szubkultúra retinahasogató vizuális igényeihez szabott, überintenzív környezetben.

Habonyt Aranka, a Heartot szintén megjárt olvasónk szúrta ki, teljesen véletlenül, amikor a nyári élményeit felidézendő megnézte az étterem/drogdiszkó egyik önpromózó videóját, és 01:28 után leesett az álla.Habonyon látszik, hogy olyan jól bevacsorált, hogy nem nagyon tud egyenesen nézni, de pislogással és orrszívással ügyesen korrigál. Mintha bántaná is a fény a szemét egy kicsit, ami nem is csoda, olyan magas hőfokon izzik a cirkuszművészet tőle egy méterre. Ez a pislogós effektus állítólag akkor is spontán előállhat, ha az ember egy aranyszínű békaszobor szájából szívja ki az előételt. 

A Heartban tényleg mindent megtesznek, hogy megidézzenek egy orgiát a hanyatló császárkorból: a pezsgőt jéggel teli kádban tolják oda, úgy, hogy a tört jégben egy nő ül, a táncosok pedig a vacsorázók között is produkálják magukat.

Bede Márton egy hónapja azt követelte a 444-en, hogy, idézem

ne költsék ízléstelenségekre a tőlünk ellopott pénzt

Fogalmam sincs, Habony milyen forrásból mulatozott, de lehetséges, hogy Bede kolléga most frusztrált.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt