Nicolas Cage négy nappal az esküvő után kérte házassága érvénytelenítését

Bírósági dokumentumok alapján Nicolas Cage beadott egy keresetet, hogy négy nappal korábban megkötött házasságát érvénytelenítsék. A hollywoodi színész, aki tavaly a zseniális Mandyvel ért fel alighanem pályafutása csúcsára, a dokumentumok szerint azt is kérvényezte, hogy amennyiben nem lehetséges a házasság felfüggesztése, akkor el akar válni. 

Az 55 éves színész Erika Koikét vette el, sajtóhírek szerint feltűnő körülmények között Las Vegasban múlt szombaton. A beszámolók szerint meglehetősen ittasnak tűnő Cage a házassági papírok intézése közben azt üvöltözte, hogy a barátnője el fogja venni minden pénzét, illetve hogy a nő exbarátja egy drogdíler. 

(Érdekesség, de Cage Oscar-díját éppen a Las Vegas, végállomás főszerepéért kapta, melyben a karaktere úgy dönt, hogy Las Vegasba megy, és halálra issza magát.)

Cage és Koike tavaly áprilisban jöttek össze, ez lett a színész negyedik házassága, igaz, a jelek szerint lehet, hogy ez csak négy napig tart majd. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.