Tarlós a vitáról: Karácsony nyilván pontosan tudja, hogy ilyen butaságot nem csinálok

Péntek reggel a kormányközeli Echo TV vendége volt Tarlós István főpolgármester, akit kérdeztek arról a csütörtöki hírről is, hogy Karácsony Gergely kihívta őt vitázni. 

Karácsony azt kifogásolta, hogy szerinte Tarlós őt félinformációkkal és hazugságokkal próbálja lejáratni a parkolási botrány miatt, és neki nincs érdemi lehetősége arra, hogy ezekre reagálhasson. 

Tarlós pénteken közölte, hogy szó sem lehet vitáról: „Vitatkozni szeretne polgármester úr, ő lepődne meg legjobban, ha én felvenném a kesztyűt azt hiszem. Nyilván biztos tudja, hogy ilyen butaságot nem csinálok.” – mondta el a főpolgármester, aki kitért arra is, hogy nincs miről vitatkozniuk, mivel tízezrek látták, hogy Karácsony miket mondott a tévében, ahogy a zuglói parkolási rendszer helyzete is kiderül a város költségvetéséből. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.