Az Apple mégsem gyárt vezeték nélküli töltőt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Techipari információk szerint a vállalat feladta az AirPower névre keresztelt vezeték nélkli töltőjének fejlesztését, mivel nehézséget okozott, hogy a cég által elvárt színvonalon fejlesszték ki a terméket. 

A hírekre reagálva az Apple közleményt is kiadott, melyben elnézést kérnek azoktól, akik számítottak erre a töltőre, de egyszerűen nem sikerült azt a minőséget elérni a fejlesztések során, amit szerettek volna. Ezzel együtt hisznek abban, hogy a jövő vezeték nélküli lesz, és folytatják is az ebbe az irányba mutató kísérletezéseket. 

A terméket először 2017 szeptemberében jelentette be az Apple, akkor még az iPhone X mellé ígérték, de aztán másfél éven át nem lehetett többet hallani róla. Az akkori bejelentés szerint a vezeték nélküli töltő egyszerre három eszközt is tudott volna tölteni. 

Kiszivárgott hírek voltak arról az elmúlt években, hogy az Apple mérnökei nehézségekkel küzdenek, többek között túlmelegedésről szóltak a pletykák. (Verge)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.