Az Apple mégsem gyárt vezeték nélküli töltőt

TECH
2019 március 30., 09:44
comments 128

Techipari információk szerint a vállalat feladta az AirPower névre keresztelt vezeték nélkli töltőjének fejlesztését, mivel nehézséget okozott, hogy a cég által elvárt színvonalon fejlesszték ki a terméket.

A hírekre reagálva az Apple közleményt is kiadott, melyben elnézést kérnek azoktól, akik számítottak erre a töltőre, de egyszerűen nem sikerült azt a minőséget elérni a fejlesztések során, amit szerettek volna. Ezzel együtt hisznek abban, hogy a jövő vezeték nélküli lesz, és folytatják is az ebbe az irányba mutató kísérletezéseket.

A terméket először 2017 szeptemberében jelentette be az Apple, akkor még az iPhone X mellé ígérték, de aztán másfél éven át nem lehetett többet hallani róla. Az akkori bejelentés szerint a vezeték nélküli töltő egyszerre három eszközt is tudott volna tölteni.

Kiszivárgott hírek voltak arról az elmúlt években, hogy az Apple mérnökei nehézségekkel küzdenek, többek között túlmelegedésről szóltak a pletykák. (Verge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.