Az Apple mégsem gyárt vezeték nélküli töltőt

Techipari információk szerint a vállalat feladta az AirPower névre keresztelt vezeték nélkli töltőjének fejlesztését, mivel nehézséget okozott, hogy a cég által elvárt színvonalon fejlesszték ki a terméket. 

A hírekre reagálva az Apple közleményt is kiadott, melyben elnézést kérnek azoktól, akik számítottak erre a töltőre, de egyszerűen nem sikerült azt a minőséget elérni a fejlesztések során, amit szerettek volna. Ezzel együtt hisznek abban, hogy a jövő vezeték nélküli lesz, és folytatják is az ebbe az irányba mutató kísérletezéseket. 

A terméket először 2017 szeptemberében jelentette be az Apple, akkor még az iPhone X mellé ígérték, de aztán másfél éven át nem lehetett többet hallani róla. Az akkori bejelentés szerint a vezeték nélküli töltő egyszerre három eszközt is tudott volna tölteni. 

Kiszivárgott hírek voltak arról az elmúlt években, hogy az Apple mérnökei nehézségekkel küzdenek, többek között túlmelegedésről szóltak a pletykák. (Verge)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.