Az Apple mégsem gyárt vezeték nélküli töltőt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Techipari információk szerint a vállalat feladta az AirPower névre keresztelt vezeték nélkli töltőjének fejlesztését, mivel nehézséget okozott, hogy a cég által elvárt színvonalon fejlesszték ki a terméket. 

A hírekre reagálva az Apple közleményt is kiadott, melyben elnézést kérnek azoktól, akik számítottak erre a töltőre, de egyszerűen nem sikerült azt a minőséget elérni a fejlesztések során, amit szerettek volna. Ezzel együtt hisznek abban, hogy a jövő vezeték nélküli lesz, és folytatják is az ebbe az irányba mutató kísérletezéseket. 

A terméket először 2017 szeptemberében jelentette be az Apple, akkor még az iPhone X mellé ígérték, de aztán másfél éven át nem lehetett többet hallani róla. Az akkori bejelentés szerint a vezeték nélküli töltő egyszerre három eszközt is tudott volna tölteni. 

Kiszivárgott hírek voltak arról az elmúlt években, hogy az Apple mérnökei nehézségekkel küzdenek, többek között túlmelegedésről szóltak a pletykák. (Verge)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.