Le kellett állítani a London és Párizs/Brüsszel között közlekedő vonatokat, mert egy férfi Szent György keresztes zászlóval a kezében az állomás tetején töltötte az éjszakát

külföld
2019 március 30., 10:28
comments 98

Leállították szombaton a London és Párizs, illetve Brüsszel között közlekedő Eurostar gyorsvonat valamennyi Nagy-Britanniába érkező, illetve onnan induló járatát, mert valaki behatolt a vasúti pályára.

link Forrás

A társaság közölte: leállította a londoni St Pancras pályaudvarra érkező és onnan induló valamennyi járatát, és felszólította az utasokat, hogy szombat reggel ne utazzak.

Azóta kiderült, hogy a behatoló egy 44 éves férfi volt, aki Anglia zászlajával, a Szent György keresztes zászlóval a kezében töltötte az állomás tetején az éjszakát. Mivel a tetőn mászkált, le kellett kapcsolni a magasfeszültségű vezetékeket, emiatt állt le a vonatközlekedés, és több ezer embernek borult fel a szombati utazása. (MTI, Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.