Vagy jön a magasságellenőrzés a Tinderen, vagy idén korán indították el az április elsejei átverésüket

Hétfőn lesz április 1-eje, a nap, amikor egy csomó ismerősünk, rengeteg cég és intézmény nagyon kellemetlen kamu hírekkel fogja bombázni az internetet egész nap. Az ilyesmire sosem lehet eléggé felkészülni eléggé, és persze ez állandó gyanakvásra is inti az embert.

Épp ezért nem véletlen, hogy kétkedve fogadtuk a Tinder legújabb bejelentését, melyet a blogjukra raktak ki március 29-ei dátummal. Eszerint hamarosan jön a hitelesített magasság-jelvény a legelterjedtebb randialkalmazásban.

A leírás szerint mivel sokan kamu adatot adnak meg a magasságukkal kapcsolatban, sok csalódás éri az oldal felhasználóit, ez pedig senkinek nem jó. Ezért a jövőben kiemelt jelvényt kaphatnak azok, megadják a valódi magasságukat. Ehhez nem kell mást tenni, csak küldeni magukról egy fotót, amint az utcán, egy épület mellett állnak, a Tinder algoritmusai pedig ez alapján meg tudják már mondani, hogy tényleg olyan magasak-e a beküldők, mint amit mondtak magukról. 

A Twitteren is sokan vannak, akik gyanakvással fogadták a bejelentést, és ők is előrehozott árpilis 1-et sejtenek a háttérben. Legkésőbb hétfőre kiderül, kinek lett igaza. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.