Vagy jön a magasságellenőrzés a Tinderen, vagy idén korán indították el az április elsejei átverésüket

TECH
2019 március 30., 12:26
comments 176

Hétfőn lesz április 1-eje, a nap, amikor egy csomó ismerősünk, rengeteg cég és intézmény nagyon kellemetlen kamu hírekkel fogja bombázni az internetet egész nap. Az ilyesmire sosem lehet eléggé felkészülni eléggé, és persze ez állandó gyanakvásra is inti az embert.

Épp ezért nem véletlen, hogy kétkedve fogadtuk a Tinder legújabb bejelentését, melyet a blogjukra raktak ki március 29-ei dátummal. Eszerint hamarosan jön a hitelesített magasság-jelvény a legelterjedtebb randialkalmazásban.

A leírás szerint mivel sokan kamu adatot adnak meg a magasságukkal kapcsolatban, sok csalódás éri az oldal felhasználóit, ez pedig senkinek nem jó. Ezért a jövőben kiemelt jelvényt kaphatnak azok, megadják a valódi magasságukat. Ehhez nem kell mást tenni, csak küldeni magukról egy fotót, amint az utcán, egy épület mellett állnak, a Tinder algoritmusai pedig ez alapján meg tudják már mondani, hogy tényleg olyan magasak-e a beküldők, mint amit mondtak magukról.

A Twitteren is sokan vannak, akik gyanakvással fogadták a bejelentést, és ők is előrehozott árpilis 1-et sejtenek a háttérben. Legkésőbb hétfőre kiderül, kinek lett igaza.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.