Vagy jön a magasságellenőrzés a Tinderen, vagy idén korán indították el az április elsejei átverésüket

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hétfőn lesz április 1-eje, a nap, amikor egy csomó ismerősünk, rengeteg cég és intézmény nagyon kellemetlen kamu hírekkel fogja bombázni az internetet egész nap. Az ilyesmire sosem lehet eléggé felkészülni eléggé, és persze ez állandó gyanakvásra is inti az embert.

Épp ezért nem véletlen, hogy kétkedve fogadtuk a Tinder legújabb bejelentését, melyet a blogjukra raktak ki március 29-ei dátummal. Eszerint hamarosan jön a hitelesített magasság-jelvény a legelterjedtebb randialkalmazásban.

A leírás szerint mivel sokan kamu adatot adnak meg a magasságukkal kapcsolatban, sok csalódás éri az oldal felhasználóit, ez pedig senkinek nem jó. Ezért a jövőben kiemelt jelvényt kaphatnak azok, megadják a valódi magasságukat. Ehhez nem kell mást tenni, csak küldeni magukról egy fotót, amint az utcán, egy épület mellett állnak, a Tinder algoritmusai pedig ez alapján meg tudják már mondani, hogy tényleg olyan magasak-e a beküldők, mint amit mondtak magukról. 

A Twitteren is sokan vannak, akik gyanakvással fogadták a bejelentést, és ők is előrehozott árpilis 1-et sejtenek a háttérben. Legkésőbb hétfőre kiderül, kinek lett igaza. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.