Vagy jön a magasságellenőrzés a Tinderen, vagy idén korán indították el az április elsejei átverésüket

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Hétfőn lesz április 1-eje, a nap, amikor egy csomó ismerősünk, rengeteg cég és intézmény nagyon kellemetlen kamu hírekkel fogja bombázni az internetet egész nap. Az ilyesmire sosem lehet eléggé felkészülni eléggé, és persze ez állandó gyanakvásra is inti az embert.

Épp ezért nem véletlen, hogy kétkedve fogadtuk a Tinder legújabb bejelentését, melyet a blogjukra raktak ki március 29-ei dátummal. Eszerint hamarosan jön a hitelesített magasság-jelvény a legelterjedtebb randialkalmazásban.

A leírás szerint mivel sokan kamu adatot adnak meg a magasságukkal kapcsolatban, sok csalódás éri az oldal felhasználóit, ez pedig senkinek nem jó. Ezért a jövőben kiemelt jelvényt kaphatnak azok, megadják a valódi magasságukat. Ehhez nem kell mást tenni, csak küldeni magukról egy fotót, amint az utcán, egy épület mellett állnak, a Tinder algoritmusai pedig ez alapján meg tudják már mondani, hogy tényleg olyan magasak-e a beküldők, mint amit mondtak magukról. 

A Twitteren is sokan vannak, akik gyanakvással fogadták a bejelentést, és ők is előrehozott árpilis 1-et sejtenek a háttérben. Legkésőbb hétfőre kiderül, kinek lett igaza. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.