Négy különböző helyen négy embert késeltek meg Londonban szombat éjjel

2019 március 31., vasárnap 12:17
117
Londoni rendőrök munkában Fotó: Alberto Pezzali/NurPhoto

Az angol főváros egyik külvárosában, Edmontonban négy embert ért késes támadás szombat estétől vasárnap reggelig. Az áldozatokban közös, hogy a támadás pillanatában egyedül voltak, és hátulról érte őket szúrás.

A késelésekre szombat este 7 és vasárnap délelőtt 10 óra között került sor. Az első áldozat egy 45 éves nő, akit a tettes hátbaszúrt, az ő állapota kritikus. A második áldozat egy férfi, az ő sérülései nem életveszélyesek. A harmadik áldozat egy 23 éves férfi, aki szintén életveszélyben van. A negyedik áldozat állapota nem életveszélyes, de maradandó sérüléseket szenvedhetett. 

A rendőrség azt gyanítja, hogy az elkövető véletlenszerűen választotta ki áldozatait, akik a támadás pillanatában védtelenek voltak. A megtámadottak hátterében nem találtak összefüggő információkat. 

Vasárnap délelőtt 11 óra magasságában a rendőrök egy mentálisan zavart férfit tartóztattak le a támadásokkal összefüggésben. 

A rendőrség azt közölte, hogy a támadó feltehetően egyedül követte el a bűncselekményeket. Minden áldozatot hátulról támadott meg. Hozzátették azt is: semmi nem utal terrorizmusra. (Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt