A Fox News elnézést kér a „három mexikói ország” címért

külföld
2019 április 01., 20:04
comments 136

Elnézést kért nézőitől az amerikai Fox News tévécsatorna, miután az egyik vasárnapi beszélgetős műsorukban perceken át az a témacím szerepelt a képernyőn, hogy

Trump leállítja 3 mexikói ország segélyezését.

Trump egyébként 3 közép-amerikai ország segélyezésének leállítását kezdeményezte, El Salvadorét, Hondurasét és Guatemaláét, arra válaszul, hogy ezekből az államokból sok bevándorló érkezik az Egyesült Államokba a mexikói határon át.

A Fox News műsorának stábja még a műsorban bejelentették, hogy korábban hibásan jelent meg a cím a képernyőn, és elnézést kértek.

link Forrás

(Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.