A Fox News elnézést kér a „három mexikói ország” címért

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Elnézést kért nézőitől az amerikai Fox News tévécsatorna, miután az egyik vasárnapi beszélgetős műsorukban perceken át az a témacím szerepelt a képernyőn, hogy

Trump leállítja 3 mexikói ország segélyezését.

Trump egyébként 3 közép-amerikai ország segélyezésének leállítását kezdeményezte, El Salvadorét, Hondurasét és Guatemaláét, arra válaszul, hogy ezekből az államokból sok bevándorló érkezik az Egyesült Államokba a mexikói határon át.

A Fox News műsorának stábja még a műsorban bejelentették, hogy korábban hibásan jelent meg a cím a képernyőn, és elnézést kértek.

(Independent)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.