A nigériai agrárminiszter szerint vannak szupergazdagok, akik Londonból rendelnek pizzát, és a British Airways viszi ki nekik

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Audu Ogbeh nigériai agrárminisztere csütörtökön egy szenátusi bizottság előtt azt állította, hogy vannak nagyon gazdag nigériaiak, akik mobiltelefonon Londonból rendelnek pizzát, és reggel a British Airways szállítja ki nekik, a reptéren veszik át.

A miniszter szerint ez egy nagyon idegesítő helyzet, és tenni kellene ellene.

Ogbeh azért beszélt erről, mert Nigéria megpróbálja csökkenteni az importfüggőségét, hogy a helyi gazdálkodóknak kedvezzen. Szerinte sokan státuszszimbólumként tekintenek a drága importárukra. (Business Insider)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.