Két nyugdíjas korú magyart kapcsoltak le egy százmilliós heroinszállítmánnyal

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A 70 éves siófoki D. János, a 68 éves budapesti B. Gyula került előzetesbe, miután a rendőrség lekapcsolt egy 100 millió forint értékű heroinszállítmányt Siófokon. A heroin terjesztését B. Gyula intézte, őt Budapesten, XV. kerületi otthonában fogták el.

A rendőrök letartóztattak még három szerb állampolgárt is, az ő feladatuk volt a kábítószer Magyarországra csempészése. Erre egy furgont használtak, a hátsó kerekek mögött rejtették el a félkilós csomagokat, több mint 5 kiló heroint foglaltak le. A feketepiacon a heroin grammja több mint tízezer forint.

A Police.hu felvételei
A Police.hu felvételei
A Police.hu felvételei

A rendőrök akkor avatkoztak be, amikor a kisbusz Siófokon D. János házához ért, és kereket kezdtek el cserélni rajta, a magyar és a két szerb férfit letartóztatták.

A hálózat harmadik szerb tagját egy kispesti panzióban fogták el, akinél több mint 10 ezer eurót találtak. Az eladásért felelős B. Gyulát XV. kerületi otthonában fogták el, tőle informatikai eszközöket, 440 ezer forintot és egy autót foglaltak le. (Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.