Két nyugdíjas korú magyart kapcsoltak le egy százmilliós heroinszállítmánnyal

Rendkívüli hírlevél
Amit azonnal tudni kell

A 70 éves siófoki D. János, a 68 éves budapesti B. Gyula került előzetesbe, miután a rendőrség lekapcsolt egy 100 millió forint értékű heroinszállítmányt Siófokon. A heroin terjesztését B. Gyula intézte, őt Budapesten, XV. kerületi otthonában fogták el.

A rendőrök letartóztattak még három szerb állampolgárt is, az ő feladatuk volt a kábítószer Magyarországra csempészése. Erre egy furgont használtak, a hátsó kerekek mögött rejtették el a félkilós csomagokat, több mint 5 kiló heroint foglaltak le. A feketepiacon a heroin grammja több mint tízezer forint.

A Police.hu felvételei
A Police.hu felvételei
A Police.hu felvételei

A rendőrök akkor avatkoztak be, amikor a kisbusz Siófokon D. János házához ért, és kereket kezdtek el cserélni rajta, a magyar és a két szerb férfit letartóztatták.

A hálózat harmadik szerb tagját egy kispesti panzióban fogták el, akinél több mint 10 ezer eurót találtak. Az eladásért felelős B. Gyulát XV. kerületi otthonában fogták el, tőle informatikai eszközöket, 440 ezer forintot és egy autót foglaltak le. (Police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.