Két nyugdíjas korú magyart kapcsoltak le egy százmilliós heroinszállítmánnyal

A 70 éves siófoki D. János, a 68 éves budapesti B. Gyula került előzetesbe, miután a rendőrség lekapcsolt egy 100 millió forint értékű heroinszállítmányt Siófokon. A heroin terjesztését B. Gyula intézte, őt Budapesten, XV. kerületi otthonában fogták el.

A rendőrök letartóztattak még három szerb állampolgárt is, az ő feladatuk volt a kábítószer Magyarországra csempészése. Erre egy furgont használtak, a hátsó kerekek mögött rejtették el a félkilós csomagokat, több mint 5 kiló heroint foglaltak le. A feketepiacon a heroin grammja több mint tízezer forint.

A Police.hu felvételei
A Police.hu felvételei
A Police.hu felvételei

A rendőrök akkor avatkoztak be, amikor a kisbusz Siófokon D. János házához ért, és kereket kezdtek el cserélni rajta, a magyar és a két szerb férfit letartóztatták.

A hálózat harmadik szerb tagját egy kispesti panzióban fogták el, akinél több mint 10 ezer eurót találtak. Az eladásért felelős B. Gyulát XV. kerületi otthonában fogták el, tőle informatikai eszközöket, 440 ezer forintot és egy autót foglaltak le. (Police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.