Hende Csaba felállt, és megmondta: Brüsszel finanszírozza a terrorizmust

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

"Szeretném emlékeztetni önöket arra, hogy itt az Országgyűlésben néhány hónappal ezelőtt napirend előtti felszólalásomban fejeztem ki 

a terrorizmus brüsszeli finanszírozásának veszélye miatti aggodalmaimat. (..) Bárcsak ne lett volna igazam!,"

jelentette ki Hende Csaba kedden a Parlamentben napirend előtti felszólalásában. A bukott honvédelmi miniszter a Magyarországon terrorizmus gyanúja miatt elfogott F. Hasszán ügyétől jutott odáig, hogy feltegye a kérdést: 

"hány ártatlan európai embernek kell még meghalnia e felelőtlen politika miatt?"

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.