Indoklás nélkül kirúgta a veszprémi kórház igazgatóját Kásler

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Megerősítette az Indexnek az Állami Egészségügyi Ellátó Központ, hogy Kásler Miklós azonnali hatállyal, indoklás nélkül felmondta a veszprémi Csolnoky Ferenc kórház főigazgatójának jogviszonyát. Az emberi erőforrások minisztere az intézményt két éve vezető Dávid Gyulát menesztette április elsejével, feladatát ideiglenesen Czinkotay Frigyes orvosigazgató veszi át. 

A veszprémi kórház legutóbb februárban szerepelt a hírekben, miután rövid időn belül felmondott az érsebészeti osztályon dolgozó orvosok fele, illetve az osztályt vezető főorvos. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.