Betört egy bogyiszlói házba, megivott egy liter vörösbort, majd elaludt

Egy bogyiszlói férfi tett feljelentést a rendőrségen egy 62 éves kölkedi nő ellen, aki 2018. október 18-án a késő esti órákban a családi házának a kapuját benyomva bejutott az udvarra, majd a bejárati ajtó üvegét betörte, és a nyíláson benyúlva, az ajtózárban lévő kulcsot elfordítva bement a házba.

A konyhában 1 liter vörösbort elfogyasztott, majd lefeküdt az előszobában található kanapéra, ahol elaludt. Amikor a sértett másnap reggel felébredt, látta az ágyon alvó asszonyt.

A pohár, amiből az asszony vörösbort fogyasztottaFotó: police.hu

A nőt a Tolnai Rendőrőrsön gyanúsítottként hallgatták ki szabálysértési értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás megalapozott gyanúja miatt. A nyomozást befejezték. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.