Egy pécsi férfi sorozatban keféli az autókat, már több mint 20-at a magáévá tett

Februárban számolt be róla az RTL Híradó, hogy egy 75 éves férfi Dunaharasztiban megdugott egy disznót, a szomszéd pedig videóra vette az egészet, ezért eljárás is indult a férfi ellen. Azt hitted, nincs tovább?

De van, a Híradó most beszámolt egy férfiról, aki már évek óta keféli az autókat Pécsett, és őt is levideózták.

Íme:

Forrás: RTL Híradó

A videót egy szerviz kamerája készítette. A szervizben azt mondták, hogy a férfi már tucatnyi kocsi tanknyílását tette tönkre, ezért végül felszereltek egy térfigyelő kamerát, amely végül le is videózta akció közben. A videó 2017 novemberében készült, de az autó tulajdonosa csak most töltötte fel a közösségi oldalára. Ő amúgy nem akart nyilatkozni.

Kiderült, hogy a férfi rendszeresen érez nemi vágyat autók iránt, az elmúlt években már több mint 20 autót rongált meg.

Forrás: RTl Híradó

A következő módszerrel:

  • Felfeszíti a tanknyílást.
  • Lefeszegeti a tanksapkát.
  • Valamilyen síkosító anyagot ken az üzemanyagcsőbe.
  • Majd indul a fajtalankodás.

Ezeket nem én találom ki, a Híradó a helyszínen járt utána az esetnek. Úgy tudják, hogy a fajtalankodó már többször állt bíróság előtt, mindig beismerte a rongálást, de magyarázatot nem adott rá. Jelenleg is folyik ellene eljárás.

Forrás: RTL Híradó

A férfi a kisebb, nőiesebbnek tartott autók iránt érzett szexuális vágyat, amit minden alkalommal ugyanúgy csillapított - hangzott el a Híradóban.

Kiderült az is, hogy mindezt mechanofíliának hívják, a megszólaltatott pszichológus szerint a hátterében legtöbbször valamilyen gyermekkori trauma vagy a fejlődési folyamat zavara áll.

Állítólag volt, aki mindezek után inkább eladta az autóját. A tévé megszólaltatott egy autószerelőt is, aki elmondta, hogy a férfi ezzel több mint 50 ezer forintos kárt okozott az autók tulajdonosainak.

Forrás: RTL Híradó

Az üzemanyag-rendszernek ezt a részét tisztítani kell, a tankot érdemes leszerelni, átmosni és újra visszaszerelni - magyarázta a kissé megszeppent szervizes.

Ja, és nem árt ilyenkor a kocsikat újra is tankolni!

Forrás: RTL híradó

A képek amúgy mind a riportból vannak, itt látható az egész egyben:

]