Razziáztak a Hős utcában

bűnügy
2019 április 03., 04:17
comments 72
link Forrás

A BRFK X. kerületi Rendőrkapitányság rendőrei kedd délelőtt összehangolt bűnügyi akcióban 5 férfit és 2 nőt fogtak el új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt a budapesti Hős utcában.

Az elfogásokkal egy időben a nyomozók a két lakóházban összesen 9 lakást kutattak át, amik során összesen 18 darab alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot tartalmazó pakettet, szintén kábítószergyanús anyaggal szennyezett simítózáras tasakokat, fecskendőket és mobiltelefonokat foglaltak le.

A kőbányai nyomozók az elfogott 5 férfit és 2 nőt előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Kihallgatásuk után a nyomozók 4 férfit és a 2 nőt őrizetbe vették, és kezdeményezik a letartóztatásukat. Az 5. férfit a rendőrök büntetés-végrehajtási intézetbe vitték, mert elfogatóparancs volt érvényben ellene, mivel a kiszabott szabadságvesztés letöltését nem kezdte el.

A BRFK X. kerületi Rendőrkapitányság mind a 7 dílerrel szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.