Razziáztak a Hős utcában

2019 április 3., szerda 4:17
72

A BRFK X. kerületi Rendőrkapitányság rendőrei kedd délelőtt összehangolt bűnügyi akcióban 5 férfit és 2 nőt fogtak el új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt a budapesti Hős utcában.

Az elfogásokkal egy időben a nyomozók a két lakóházban összesen 9 lakást kutattak át, amik során összesen 18 darab alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot tartalmazó pakettet, szintén kábítószergyanús anyaggal szennyezett simítózáras tasakokat, fecskendőket és mobiltelefonokat foglaltak le.

A kőbányai nyomozók az elfogott 5 férfit és 2 nőt előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Kihallgatásuk után a nyomozók 4 férfit és a 2 nőt őrizetbe vették, és kezdeményezik a letartóztatásukat. Az 5. férfit a rendőrök büntetés-végrehajtási intézetbe vitték, mert elfogatóparancs volt érvényben ellene, mivel a kiszabott szabadságvesztés letöltését nem kezdte el.

A BRFK X. kerületi Rendőrkapitányság mind a 7 dílerrel szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt