Éleződik az ukrán elnökválasztás: alkohol- és drogteszt után egy stadionban vitázhat Zelenszkij és Porosenko

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Felpörgeti kampányát Volodimir Zelenszkij az ukrán elnökválasztás második fordulója előtt: szerda este nem akármilyen vitára hívta ki Petro Porosenko hivatalban lévő államfőt.

Alkohol- és drogtesztet követően a kijevi Olimpiai Stadion pályájára invitálta kihívóját, aki elfogadta feltételeit.

Zelenszkij csütörtökön még egy lapáttal rátett: az első forduló harmadik helyezettjét, Julija Timosenkót kérte fel a vita moderálására.

A múlt vasárnapi első fordulón a humorista-producer Zelenszkij, a Nép Szolgája párt jelöltjeként a szavazatok 30,24 százalékát szerezte meg, mögötte Porosenko végzett, mindössze a voksok 15,95 százalékával. (MTI/Unian)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.