Már a legrosszabbul kereső országgyűlési képviselő is 989 ezer forintot keres

A parlamenti képviselők és tisztségviselők bérezéséről közöl összeállítást az mfor.hu, ezek szerint márciustól

  • Kövér László bére havi 2,4 millió forintról most havi 2,67 millió forintra emelkedett (Kövérnek az elmúlt egy évben összesen több, mint egymillió forinttal emelkedett a fizetése, ami 2018 júliusa előtt "csak" havi 1,5 millió forint volt);
  • a frakcióvezetők bére havi 1,78 millió forintról havi 1,979 forintra nőtt;
  • a miniszterek fizetése havi 1,8 millió forintról havi majd 2 millió forintra emelkedett.

A képviselők pénze is emelkedett, összességében 2014 óta 70-77 százalékkal. A cikk szerint a legrosszabbul kereső képviselők fizetése márciustól havi 891 ezer forintról havi 989 forintra emelkedett

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.