„Jól vagy rosszul, de megvagyok itt a porban”

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az RTL Klub történelmi műsora, a XXI. század forgatott 24 perces portrét Petri György költőről.

A legjobb részek egyértelműen a sokféle és ritkán látható archív felvételek, de a költészete mellett szó esik a politikai szerepvállalásáról, a megfigyelésekről, cenzúráról és szamizdatról, és Torgyán József híres parlamenti felszólalását is bejátsszák. A magánéletéről, precizitásáról, alkoholizmusáról és halálos betegségéről is beszél mások mellett a két fontos író-barát, Forgách András és Várady Szabolcs, illetve a fia, Petri Lukács Ádám.

Egy másik barát, Radnóti Sándor esztéta azt fejtegeti, hogy mennyire aktuális az életmű. 

Itt a link.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.