A Diósgyőr volt edzője szerint a magyar focisták túlfizetettek, sértődékenyek, és "vattába vannak csomagolva"

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

"Én azt látom gondnak, hogy a fiatalok nem eléggé motiváltak. Mégpedig azért, mert nem hajtja őket a vágy, hogy külföldre igazoljanak, hiszen otthon is nagyon jól keresnek," mondta a Diósgyőrtől tavaly kirúgott tréner, Bódog Tamás a Magyar Nemzetnek. Az edző nem kertelt, szerinte 

"nemcsak a játékosok, mondhatom, én is túl voltam fizetve. Az állam támogatásával néhány év alatt rendkívüli mértékben javultak a feltételek a magyar labdarúgásban."

Bódog szépen levezette a magyar foci egyik komoly problémáját. Sikertelenségét abban látta többek közt, hogy az azóta megszüntetett fiatalszabály miatt sok feltörekvőt kellett pályára küldenie, akik szerinte nem voltak azon a szinten, hogy NB1-ben szerepeljenek. És "ha valaki megmondta nekik a véleményét, akkor hajlamosak voltak megsértődni. 

A magyar játékosok kissé vattába vannak csomagolva." 

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.