A Diósgyőr volt edzője szerint a magyar focisták túlfizetettek, sértődékenyek, és "vattába vannak csomagolva"

"Én azt látom gondnak, hogy a fiatalok nem eléggé motiváltak. Mégpedig azért, mert nem hajtja őket a vágy, hogy külföldre igazoljanak, hiszen otthon is nagyon jól keresnek," mondta a Diósgyőrtől tavaly kirúgott tréner, Bódog Tamás a Magyar Nemzetnek. Az edző nem kertelt, szerinte 

"nemcsak a játékosok, mondhatom, én is túl voltam fizetve. Az állam támogatásával néhány év alatt rendkívüli mértékben javultak a feltételek a magyar labdarúgásban."

Bódog szépen levezette a magyar foci egyik komoly problémáját. Sikertelenségét abban látta többek közt, hogy az azóta megszüntetett fiatalszabály miatt sok feltörekvőt kellett pályára küldenie, akik szerinte nem voltak azon a szinten, hogy NB1-ben szerepeljenek. És "ha valaki megmondta nekik a véleményét, akkor hajlamosak voltak megsértődni. 

A magyar játékosok kissé vattába vannak csomagolva." 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.