Már 131 kiló kokaint mosott a partra a tenger Romániában

Pénteken és szombaton összesen 131 kilogramm kokaint szedtek össze a kivezényelt rendőrök és csendőrök a Fekete-tenger romániai Konstanca megyei partszakaszán, írja a Főtér. A rendőrök vasárnap újabb csomagokat találtak, hogy mennyit nem közölték, ezért ismét felhívták a lakosság figyelmét, hogy ha kokaint találnak, azonnal értesítsék a hatóságokat, teszi hozzá a lap. A felhívás külön hangsúlyozza, hogy a drog veszélyes, hiszen több mint 90 százalékos tisztaságú. 

Arról tegnap írtunk, hogy a partra sodort kábítószerről lakossági bejelentés után értesült a rendőrség, ami azt feltételezi, hogy a csomagok annak a szállítmánynak lehetnek a részei, aminek egy részét a Duna-delta egy elhagyott térségében, a Szent-György ág beömlése közelében találtak március végén. Március 26-án jelentették be, hogy közel 1 tonna 90 százalékos tisztaságú kokaint találtak egy felborult vízi jármű környékén. Április 2-án aztán további 200 kg kokain megtalálását jelentették be a hatóságok, a kábítószer Konstanca közelében, a tenger felszínén lebegett. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.