A fával közösülő debreceni férfin is túltett az ügyről nyilatkozó szexuálpszichológus

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Amellett simán elmentünk volna, hogy egy idősebb férfi fényes nappal megdugott egy fát egy debreceni parkban, amit egy csapat fiatal videóra vett. 

Megesik az ilyen, a videó ráadásul túl szemcsés, így nem látszik, tényleg jól nézett-e ki a fa. Az pedig pont a hétköznapiságában megejtő, hogy nem elhidegült, gyors szex volt, hanem csókolózott is a fával. Ám még ez sem tette volna 444-éretté az esetet. 

De az már tényleg hír- , sőt példaértékű, amit az ügyről Hevesi Krisztina szexuálpszichológus nyilatkozott a Tv2-nek. 

Nyilatkozatát mondatonként, sőt néhol szavanként érdemes élvezni, én személy szerint a Roncsfilm alkeszmonológjai óta nem hallottam ilyen vicceset: 

„Ez tipikusan az az eset, amikor a külföldi szakirodalomban olvassa az ember, de ledöbben, amikor élőben találkozik ezzel. Itt ilyen szempontból ez egy fetisizmus, ami tárgyakra irányul. Itt nyilván, hogy itt a természet közelsége, valahol ugye az odú. És ezek a paraméterek tették vonzóvá a fát. Illetve van egy olyan szimbóluma, hogy az embernek sok szempontból az analógja. Ugye, ugyanúgy, ahogy az évgyűrűk, ahogy látszanak a fán. Illetve a pszichológiában néha alkalmazzuk arra a fa tesztet, hogy valahol a lélek sérülései is megjelennek rajta.”

A teljes műsorblokk itt nézhető meg:


Neked mi volt a kedvenced belőle? A szakember ledöbbenése? A természetközeli odú? A vonzó paraméterek? Az ember analógiája? Az évgyűrűk? A lélek sérülései? 

Álkérdéssor volt, igazából teljesen mindegy, csak jól járhattál!

(via Blikk)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.