Ezelőtt senki sem fogott műcsalival az igen ritka Borzasztóan Betépett Halból, ennek a fickónak végre sikerült

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Remek minőségű videófelvételen rögzítették, amint egy horgász egy Omán partjai előtt található szigeten wobblerrel megfog egyet a kizárólag ezen a környéken élő és műcsalival állítólag még sosem elejtett, beszívott külsejű, különleges színű halak közül. 

A kalandos fogásért a helyei gájd majdnem feláldozta magát a sziklákat csapkodó hullámok között, de aztán mégsem ragadta el a tenger.

A hal, hiába tűnik a marihuána rabjának,  megfélemlítő külsejű vámpírfogazattal rendelkezik:

További izgalmak a videóban!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.