18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Majkának nagyon-nagyon-nagyon rosszul esik, hogy megint nem kaptak Fonogram-díjat

ZENE
2019 április 08., 06:57
comments 305

„Miért is gondoltam ,hogy nyerhetünk a Fonogram gálán????”

Ezt írja facebookos posztjában Majka, miután hiphop kategóriában nem ők nyerték az idei Fonogram díjat, hanem Krúbi. Majka szerint

„semmi esélyünk sem volt. Egy olyan országban élek ahol a teljesítmény totális ignorálása alap , ha nincs melle megfelelő szimpátia, bratyizás, vagy oltári nagy seggnyalás.”

A rapper szerint az év hiphopfelvételéről egy Petőfi rádió egyik szerkesztője, és a Lángoló Gitárok vezetője és másik három ember dönt, akiknek lényegében fogalmuk sincs a hiphop-ról.

link Forrás

Erre a szombati posztra reagálhatott Szűts László, a MAHASZ elnöke, a hiphop zsűri tagja, az ő posztját sajnos nem találom, de Majka két órával ezelőtt neki külön bejegyzésben válaszolt, ha lehet még rosszkedvűbben, mint szombaton.

„2013 óta minden évben megdöntjük zeneileg, zenekarilag a saját rekordjainkat, nem telt el úgy év, hogy ne készítettünk volna egy nagy slágert legalább, ti mégsem gondoltátok sohasem, hogy nekünk díjat kellene kapni tőletek.”

Majka a posztjaiban többször felhozza, hogy valamiért nem vagy nem eleget játssza őket a Petőfi rádió, ami ebben a vitában azért nem tűnik nagyon erős érvnek, mert az idei győztes Krúbi olyan számokkal lett híres, mint az "Orbán verd ki a Ferinek", illetve a részben letelepedési kötvényekről és Mészáros Lőrincről szóló "Fogyassz bítószert minden nap", így róla sem lehet mondani, hogy a közmédia kedvence lenne.

Majka szerint 2013-ban ugyan valóban nyertek Fonogram-díjat, de az a közönségdíj volt, nem a szakma elismerése, a 2005-ben kapott díj pedig nagyon rossz minőségű volt, le is jött róla a festék, mire Majka hajnalra hazaért vele.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.