R. Kelly új jelentést adott a hakni szónak a 28 másodperces koncertjével

bűnügy
2019 április 08., 04:18
comments 59

Mindennapi megélhetési gondok gyötrik az ellen folyó szexuális zaklatási per miatt teljesen kiközösített R. Kelly amerikai énekest, legalábbis az ügyvédje szerint. Ezeken olyan módszerrel próbált segíteni a hétvégén, ami teljesen újraértelmezte a “hakni” fogalmát.

Kelly - akinek a botrány kirobbanása óta minden koncertjét lemondták - az illinois-i Springfieldben található Dirty South Lounge-ban lépett fel. Előtte ki is rakott egy rövid Instagram-videót, amiben előre kegyelmet kért a médiáról, hogy ne piszkálják a fellépése miatt, amit azért kellett elvállalnia, mert mostanság - mint mondta - csak így tud pénzt keresni.

A fellépés abból állt, hogy a hajnali fél kettőkor színpadra lépő Kelly megköszönte a rajongók támogatását, 28 másodpercet énekelt egy számából, majd 35 percig szelfizgetett, táncolt és beszélgetett a rajongókkal. Akikből úgy 100 jelent meg a 450-es befogadóképességű helyen. A belépő 100 dollár volt, amit Kelly éjszakai megérkezése után levittek 50-re.

(via AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.