Bocsánatot kért a Momentum korábbi alelnöke, amiért nem léptek vissza kellő helyen tavasszal és nem akadályozták meg a Fidesz kétharmadát

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"2018-ban megváltozott a szövetségi politikánk, mert követtünk el hibákat," mondta a Momentum Mozgalom korábbi alelnöke, jelenleg a VI. kerület ellenzéki polgármester-jelöltje, Soproni Tamás az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Rónai Egon kérdésére, hogy sokakat meglepett, hogy a párt megjelent az ellenzéki félösszefogásban Budapesten, Soproni azt felelte, hogy belátták: a tavaszi országgyűlési választások során

"a Momentum is sokszor arrogáns volt. És megmondom őszintén, nem léptünk vissza kellő helyen, hogy megakadályozzuk a Fidesz kétharmadát. Itt is szeretnék bocsánatot kérni minden választópolgártól, akinek így csalódást okoztunk."

Szerinte ezt látták be a Momentumban, és ezért döntöttek úgy, hogy együtt fognak működni más pártokkal. 

"Mi a legszélesebb körű együttműködést szeretnénk elérni Budapesten is,"

tette hozzá. Kijelentette: az LMP-re és a Jobbikra is szükség van.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.