Egy floridai férfit bolti lopáson értek, miután megvett egy szigetet 8 millió dollárért

bűnügy
2019 április 09., 15:31
comments 109

A Floridában élő Andrew Lippi, aki néhány napja 8 millió dollárért vásárolt magának egy saját szigetet (a Thompson-szigetet Key West mellett), lebukott, hogy egy közeli boltban nem akart fizetni: 300 dollárnyi terméket próbált különböző módszerekkel ellopni a Kmartból.

photo_camera Fotó: Monroe Megyei Seriffiroda

A milliárdos LED-égőket és két kávéfőzőt próbált lenyúlni: egy 55 dolláros kávéfőzőt kifizetett, majd vissza akarta kérni a pénzét, de egy régi kávéfőzőt tett a dobozba, a másik, 150 dolláros darabot pedig úgy akarta visszacserélni, hogy egy kosárlabdát rakott a dobozba.

Lippi először tagadott, majd elismerte a Key West-i rendőrség munkáját. Kiengedték, de április 18-án bíróság elé kell állnia. A BBC cikkéből nem derül ki, miért lopott el pár száz dollárnyi árut, ha volt pénze egy saját szigetre is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.