Egy floridai férfit bolti lopáson értek, miután megvett egy szigetet 8 millió dollárért

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Floridában élő Andrew Lippi, aki néhány napja 8 millió dollárért vásárolt magának egy saját szigetet (a Thompson-szigetet Key West mellett), lebukott, hogy egy közeli boltban nem akart fizetni: 300 dollárnyi terméket próbált különböző módszerekkel ellopni a Kmartból.

Fotó: Monroe Megyei Seriffiroda

A milliárdos LED-égőket és két kávéfőzőt próbált lenyúlni: egy 55 dolláros kávéfőzőt kifizetett, majd vissza akarta kérni a pénzét, de egy régi kávéfőzőt tett a dobozba, a másik, 150 dolláros darabot pedig úgy akarta visszacserélni, hogy egy kosárlabdát rakott a dobozba.

Lippi először tagadott, majd elismerte a Key West-i rendőrség munkáját. Kiengedték, de április 18-án bíróság elé kell állnia. A BBC cikkéből nem derül ki, miért lopott el pár száz dollárnyi árut, ha volt pénze egy saját szigetre is.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.