Egy floridai férfit bolti lopáson értek, miután megvett egy szigetet 8 millió dollárért

A Floridában élő Andrew Lippi, aki néhány napja 8 millió dollárért vásárolt magának egy saját szigetet (a Thompson-szigetet Key West mellett), lebukott, hogy egy közeli boltban nem akart fizetni: 300 dollárnyi terméket próbált különböző módszerekkel ellopni a Kmartból.

Fotó: Monroe Megyei Seriffiroda

A milliárdos LED-égőket és két kávéfőzőt próbált lenyúlni: egy 55 dolláros kávéfőzőt kifizetett, majd vissza akarta kérni a pénzét, de egy régi kávéfőzőt tett a dobozba, a másik, 150 dolláros darabot pedig úgy akarta visszacserélni, hogy egy kosárlabdát rakott a dobozba.

Lippi először tagadott, majd elismerte a Key West-i rendőrség munkáját. Kiengedték, de április 18-án bíróság elé kell állnia. A BBC cikkéből nem derül ki, miért lopott el pár száz dollárnyi árut, ha volt pénze egy saját szigetre is.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.