Egy német rapper élőben közvetítette az Instagramon, ahogy eldugja a füvet a reptér vécéjében

INTERNET
2019 április 09., 14:43

A frankfurti rendőrség közölte, hogy hétfőn megszondázták a Juju művésznevű berlini rappert, akit kábítószer-használattal gyanúsítanak. Az 1-es terminálban ugyanis füvet találtak, a nő pedig az Instagramon élőben közvetítette, hogy elrejti a cuccot.

Juju állítólag két jointot dugott el a vécében, és azt mondta a rajongóinak, hogy ha megtalálják, szívják el nyugodtan. A hatóságok közölték, hogy 5 gramm füvet találtak a helyszínen, de a rapper már nem volt ott.

Nyomoznak, a rapper szerint a vádak fele sem igaz.

link Forrás

A füvezés Németországban sem a legsúlyosabb bűncselekmény, de a törvény szerint azért akár 25 ezer eurós bírsággal vagy legfeljebb két év börtönnel is sújtható. (DW)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.