Egy német rapper élőben közvetítette az Instagramon, ahogy eldugja a füvet a reptér vécéjében

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A frankfurti rendőrség közölte, hogy hétfőn megszondázták a Juju művésznevű berlini rappert, akit kábítószer-használattal gyanúsítanak. Az 1-es terminálban ugyanis füvet találtak, a nő pedig az Instagramon élőben közvetítette, hogy elrejti a cuccot.

Juju állítólag két jointot dugott el a vécében, és azt mondta a rajongóinak, hogy ha megtalálják, szívják el nyugodtan. A hatóságok közölték, hogy 5 gramm füvet találtak a helyszínen, de a rapper már nem volt ott.

Nyomoznak, a rapper szerint a vádak fele sem igaz.

A füvezés Németországban sem a legsúlyosabb bűncselekmény, de a törvény szerint azért akár 25 ezer eurós bírsággal vagy legfeljebb két év börtönnel is sújtható. (DW)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.