Egy német rapper élőben közvetítette az Instagramon, ahogy eldugja a füvet a reptér vécéjében

A frankfurti rendőrség közölte, hogy hétfőn megszondázták a Juju művésznevű berlini rappert, akit kábítószer-használattal gyanúsítanak. Az 1-es terminálban ugyanis füvet találtak, a nő pedig az Instagramon élőben közvetítette, hogy elrejti a cuccot.

Juju állítólag két jointot dugott el a vécében, és azt mondta a rajongóinak, hogy ha megtalálják, szívják el nyugodtan. A hatóságok közölték, hogy 5 gramm füvet találtak a helyszínen, de a rapper már nem volt ott.

Nyomoznak, a rapper szerint a vádak fele sem igaz.

A füvezés Németországban sem a legsúlyosabb bűncselekmény, de a törvény szerint azért akár 25 ezer eurós bírsággal vagy legfeljebb két év börtönnel is sújtható. (DW)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.