Egy német rapper élőben közvetítette az Instagramon, ahogy eldugja a füvet a reptér vécéjében

INTERNET
2019 április 09., 14:43

A frankfurti rendőrség közölte, hogy hétfőn megszondázták a Juju művésznevű berlini rappert, akit kábítószer-használattal gyanúsítanak. Az 1-es terminálban ugyanis füvet találtak, a nő pedig az Instagramon élőben közvetítette, hogy elrejti a cuccot.

Juju állítólag két jointot dugott el a vécében, és azt mondta a rajongóinak, hogy ha megtalálják, szívják el nyugodtan. A hatóságok közölték, hogy 5 gramm füvet találtak a helyszínen, de a rapper már nem volt ott.

Nyomoznak, a rapper szerint a vádak fele sem igaz.

link Forrás

A füvezés Németországban sem a legsúlyosabb bűncselekmény, de a törvény szerint azért akár 25 ezer eurós bírsággal vagy legfeljebb két év börtönnel is sújtható. (DW)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.