Egy német rapper élőben közvetítette az Instagramon, ahogy eldugja a füvet a reptér vécéjében

A frankfurti rendőrség közölte, hogy hétfőn megszondázták a Juju művésznevű berlini rappert, akit kábítószer-használattal gyanúsítanak. Az 1-es terminálban ugyanis füvet találtak, a nő pedig az Instagramon élőben közvetítette, hogy elrejti a cuccot.

Juju állítólag két jointot dugott el a vécében, és azt mondta a rajongóinak, hogy ha megtalálják, szívják el nyugodtan. A hatóságok közölték, hogy 5 gramm füvet találtak a helyszínen, de a rapper már nem volt ott.

Nyomoznak, a rapper szerint a vádak fele sem igaz.

A füvezés Németországban sem a legsúlyosabb bűncselekmény, de a törvény szerint azért akár 25 ezer eurós bírsággal vagy legfeljebb két év börtönnel is sújtható. (DW)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.