Előkerült 11 másodperc sosem látott Beatles-kliprészlet

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Egy mexikói gyűjtő jelentkezett a birminghami Kaleidoscope nevű, elveszett tévéfelvételeket gyűjtő szervezetnél egy 8 milliméteres szalaggal, amin 

11 másodpercnyi, eddig sosem látott Beatles-kliprészlet látható. Hang nélkül.

A BBC beszámolója szerint az 1966-os Top of the Pops műsor élőfelvételén készítette egy család a mozgóképet. A műsort akkor nem rögzítették, eddig úgy tudták nem maradt fenn róla felvétel. 


Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.